Skip to content

19 Comments

 1. Eva
  20 januari 2017 @ 12:18

  Ik ben gek op creatieve dingen, alleen mijn slechtziendheid beperkt dit nogal. Ik ben daarom al een tijdje ongemotiveerd geworden, en hoop hiermee weer de draad op te pakken. X eef (16 jaar)

 2. Diana
  20 januari 2017 @ 08:03

  Ik ben eind december geopereerd en dus al een tijdje aan huis gekluisterd (3 maand revalideren). Zou graag eens een dagje op pad gaan met een vriendin.
  Als ik de kaartjes win, boek ik ook gelijk de cursus Handlettering. Ben alweer een tijdje aan ‘t oefenen maar kan wel wat tips gebruiken.

 3. Marjoleen
  19 januari 2017 @ 18:45

  …Leuk, een dagje naar een crea-beurs! Ă©Ă©n kaartje voor mezelf Ă©n het andere kaartje geef ik aan een bekende die ontzettend veel doet voor anderen; ik maak er dan een dagje uit van voor haar, zodat zij nu een keer in het ‘zonnetje’ staat…:))!!!

 4. Susanne
  19 januari 2017 @ 17:17

  Ik kom de workshop bij je volgen op zaterdag de 28ste. Zou het erg leuk vinden om iemand te verrassen met een kaartje!

 5. Heleen
  19 januari 2017 @ 17:05

  Ik zou graag met mijn dochter gaan! We houden allebei van een creatieve uitspatting en kunnen wel wat ontspanning gebruiken.

 6. Saskia
  19 januari 2017 @ 16:35

  Oooh, ja!!! Daar wil ik wel graag naar toe! Zou heel goed uitkomen op de zaterdag omdat ik dan eind vd middag al die kant op moet. Wat leuk deze winactie! Ik doe graag mee!

 7. Andrea Jonker
  19 januari 2017 @ 16:18

  Mijn dochter en ik willen hier heel graag naartoe. Is een leuk moeder-dochter uitje. Dochterlief van 10 wil altijd graag workshopjes doen op een creabeurs.

 8. Wendy
  19 januari 2017 @ 15:25

  H andlettering is it!
  A an materialen thuis geen gebrek
  N u alleen nog dĂ© tips en trucs leren….
  D at lijkt mij supergaaf bij jou!
  L etters, vormen, kleuren,
  E n waar begin je mee
  T ekenpapier in de aanslag
  T rots zijn op je eigen eindresultaat
  E n wie gaat er mee, dat is nog een verrassing….
  R eken maar dat wij er zin in hebben, tot snel??

  • Marjolein StoovĂ©
   23 januari 2017 @ 10:04

   Hoi Wendy,
   wat een leuke reactie! Jij hebt de kaarten gewonnen! Ik stuur je een mail voor je gegevens! Tot ziens in Gorinchem!

 9. Chantal
  19 januari 2017 @ 15:07

  De kaartjes zou ik erg graag winnen om een gezellige dag met m’n zusje op stap te gaan. Ze woont aan de andere kant van het land, dus helaas zien we elkaar te weinig.

 10. Marlinda
  19 januari 2017 @ 14:42

  Het lijkt me geweldig om daar samen met mijn tante naar toe te gaan! Van haar heb ik een aantal jaar geleden de kaarten-maak-verslaving overgenomen. Inmiddels maak ik ook graag fotoboeken en sinds kort vind ik het handletteren helemaal leuk!

 11. Hester
  19 januari 2017 @ 14:03

  Nou dat lijkt me gezellig! Samen met m’n zus naar de creabeurs! Hopelijk ook veel keus in materialen daar om te kopen. Ik zou graag het 1 en ander op gebied van Handlettering kopen. En natuurlijk kom ik ook bij jou kraampje kijken. Kunnen we vast kennismaken aangezien ik 15 februari een workshop letteren bij je ga doen in Kampen

 12. Ilse
  19 januari 2017 @ 11:56

  Super gaaf, ik doe mee hoor. Zou super leuk zijn om met me moeder heen te gaan

 13. Margreet
  19 januari 2017 @ 11:45

  De beurs lijkt me heel erg leuk om samen met mijn zus te bezoeken. Ik kreeg van haar als verjaardagscadeau een leuke workshop bij jou in Harderwijk. Dit is een superleuk cadeau voor haar verjaardag aankomend weekend!

 14. Anneke
  19 januari 2017 @ 11:45

  Je kunt wel reageren op een blogpost, via je telefoon. Het komt onder de ‘ gerelateerde posts’ ..
  net als op de desktop-versie.

 15. Amber Kuiper
  19 januari 2017 @ 11:38

  Ik zou heel graag 2 kaarten voor het Cees-weekend willen winnen, wegens dat ik zelf veel bezig ben met Handlettering en het heel erg leuk vind en graag mijn moeder ermee zou willen stimuleren Het ook te gaan doen doormidden van al die leuke kraampjes die je daar hebt. En als ik win zou ik het ook echt heel leuk vinden om dan gelijk een cursus bij u te kunnen volgen met mijn moeder samen.

 16. Fiona
  19 januari 2017 @ 11:35

  Lijkt me super leuk om mijn collega Mariska te verrassen ze is ook net begonnen met hobbyen en zo leergierig ze zou het superleuk vinden

 17. Henrike
  19 januari 2017 @ 12:11

  Die kaartjes komen echt heel goed uit .. Gewoon omdat de beurs echt zo leuk is om niet te gaan. Ik zou dan sanen met een vriendin gaan .. Lekker neuzen en kopen en nog meer kopen .. En met de gratis toegangkaartjes kan ik gewoon nog iets meer kopen 🙂