Skip to content

8 Comments

 1. Bianca Berkien
  5 oktober 2017 @ 10:31

  Nu ik pas bezig ben met handletteren kan ik wel wat tips gebruiken! De Paper Passion lijkt mij daar de perfecte plek voor en zou er graag heen gaan met mijn buurvrouw die net als ik het handletteren erg leuk vind!

 2. Ingrid in t Groen
  2 oktober 2017 @ 21:01

  Ik wil graag naar de beurs om nieuwe ideeen op te doen. De fijne sfeer weer proeven. Eindelijk dicht bij huis. In de mooie koepelhal in Tilburg. Kan niet wachten.

 3. Judith Frijters
  2 oktober 2017 @ 19:51

  Ik zou heel graag de twee kaartjes winnen om samen naar de Paper Passion beurs te komen. Handletteren op vellum staat hoog op ons verlanglijstje…lijkt ons zo leuk! Heerlijk om ons een dagje onder te dompelen in zo’n creatieve omgeving, daar gaat de inspiratie vast weer van stromen..wij gaan duimen voor deze leuke prijs!

 4. Pauline
  28 september 2017 @ 12:09

  N Dagje uit met n vriendin en nieuee dingen leren en bekijken. En andere dingen weer herontdekken. En jullie persoonlijk te ontmoeten, dat zou leuk zijn. Groetjes Pauline

 5. Linda
  28 september 2017 @ 10:06

  Een workshop bij je volgen is helaas niet haalbaar omdat het te ver rijden is. Zou leuk zijn als ik met een vriendin een workshop bij je kan volgen op de paper beurs. Je maak altijd van die prachtige dingen!

 6. Francis
  26 september 2017 @ 23:06

  Lijkt me geweldig om een dag nieuwe inspiratie op te doen!

 7. Corine Hendriks
  26 september 2017 @ 20:25

  Mijn nieuwsgierigheid wint het!!! Nog één keertje proberen met een winactie;)
  Een hele dag creativiteit, nieuwe dingen uitproberen en dat samen met mijn tante!
  Groetjes Corine

  • Marjolein Stoové
   5 oktober 2017 @ 10:57

   Hoi Corine,
   jij hebt 2 kaartjes voor de Paper Passion Beurs in Tilburg gewonnen! 🙂
   Veel plezier samen met je tante!
   Wil je mij even je adres sturen? MarjoleinsCreations@emailt.nl
   Groetjes,
   Marjolein